What does the fox say?

Denne helt tilfeldige låta av duoen Ylvis kom ut i 2013. Var du i Norge hele dette året er det nesten hundre prosent sikkert låta har nådd dine ører.

Det hele begynte som en Youtubereklame for talkshowet til brødrene Bård og Vegard Ylvisåker som de nå har hatt i flere år på TV Norge. Dette showet er en av de mest sette på norsk TV, og de ligger rett bak Thomas og Harald- Gutta i Senkveld i antall seer- tall.

foxYoutubevideoen ble en hyperhit her til lands, i løpet av bare noen dager. Etter tre måneder hadde «The Fox» viruset spredd seg over hele verden og videoen hadde over 100 millioner hits på Youtube. Det er 20 ganger fler visninger enn det er folk i Norge.

Etter denne videoen ble Ylvis utrolig populære utenlands, og de ble invitert til blant annet Ellen DeGeneres Show hvor de fremførte låta si live. Ikke nok med dette så hadde de også en dubbet fremføring på iHeartRadio Festivalen i Las Vegas. De ble også invitert til den sinnssykt morsomme talkshowvert/ komiker Jimmy Fallon hvor de fremførte låta si sammen med andre store kjendiser fra Amerika.

Ikke bare på andre siden av Atlanteren opptredde Ylvis-gutta. De ble også med på Mnet Asian Music Awards (MAMA) som er Asias største pris og musikkshow.