For oss rockere

Mote er alltid i konstant endring – hvert år kommer det nye, spennende og rare trender, og hvert år forsvinner trendene igjen raskere enn vinden. Selv om moteverdenen alltid forandrer seg, er det noen stiler som er kommet for å bli, og rockestilen er en av disse. Selv om rockestilen er kommet for å bli, betyr det ikke at den ikke er i utvikling. Rockestilen har endret seg enormt fra den først kom på banen, den har endret seg fra en kontroversiell stil til en stil som er tilgjengelig og vanlig for alle.

De første rockerne i moteverdenen

I moteverdenen fikk rocken sitt gjennombrudd på 60-tallet, og stilen var da preget av glitter og glam. Trenden handlet i stor grad om å skille seg ut samt å vise personlighet gjennom stilen sin. Store skinnplagg og uvanlige plagg var viktige deler av stilen. Skinnstøvler med metalldetaljer, striper og eksentrisk sminke beskriver denne perioden på en god måte.

Rockestilen i dag

Rockestilen har i dag «roet» seg. Stilen har satt sitt preg på mange ulike trender og plagg, og i dag ser vi gjerne skinndetaljer og rocka elementer i helt vanlige plagg, for eksempel på Stayhard. De aller fleste har tatt del i denne trenden – mange også uten å vite det. Stilen kombineres gjerne med andre stilarter, for eksempel kan du blant annet kombinere den rockete stilen med søtere plagg for et litt roligere uttrykk. Det finnes utallige guider på nettet som kan hjelpe deg på vei mot drømmestilen.

Rockestilen kan brukes av de aller fleste, og til det aller meste. Stilen er ikke lenger forbeholdt de skikkelige rockerne. Stilen kan kombineres med andre trender for å skape din egne, personlige stil, og rockete plagg legger sitt preg på plagg og antrekk uten å ta overtaket fullstendig. De fleste butikker har rockeprodukter tilgjengelige og det finnes utallige muligheter for hvordan du kan style denne stilen.